Alexandra säger

Okey, vet att det har varit dåligt med uppdatering här på senare tid, men jag kan faktiskt ursäkta mig med att jag inte har något internet för tillfället, elle ahh bredband. Och för Linns del kan jag faktiskt medela att hon nästan har varit dö-sjuk, nåja, blindtarmssjuk.  Ska åtminstonne försöka skiva lite bra saker lite oftare från och med nu. Mors!

Waste of time

Fast ändå inte, jag sitter i skolan och avnjuter/utväntar en håltimma fram tills 10.00. Är väl egentligen mitt eget fel då jag på senare tid blivit mattegeni och inte längre behöver 1 timma på mig för att skriva prov. Jupp jag har precis avklarat ett nytt matteprov som varje tisdag. Matte B är ingen konst om man lägger manken till, tänk om jag bara insett det förra året istället för att sitta och titta på klockan stup i kvarten och prata bort tiden då jag egentligen borde räknat av matten med mina klassisar, fast å andra sidan var det ingen utav dom som räknade då heller ..


Inatt var det snöstorm ute och jag kunde inte sova, det var alldeles för varmt under täcket och kuddarna var på tok för knöliga nivet, till råga på detta så vaknade jag ( jag sov nog nån timma i alla fall) med världens ryggskott, åh en sån dag. Skönt att den snart är över i alla fall, när skolan slutar 11.00 ska jag hem till mormor och avlasta lite gnäll.
 



/ alexandra

kurrera mig!

Förlåt att jag stör, men.. om jag inte är helt sinnesförvirrad har jag för mig att det bara var en knappt vecka sedan jag och min blonda kompis patrikzzzzzzon satt och diskuterade hur skönt det hade varit att få vara sjuk, for real, dödssjuk fast ändå inte, ligga hemma utan dåligt samvete och bli ompysslad. Då är min första fråga, hur dumma i huvudet var vi vid detta tillfälle och hade hjärnan förflyttat sig till en annan kroppsdel eller vad stod på? Nu är den på rätt plats iallafall, för det här suger mycket mycket. Min andra fråga är var den här såkallade ompysslaren befinner sig? Så vitt jag vet är jag ensam? Erik tycks se något roligt i det här och tror förmodligen att jag är den nöjdaste i världen över att få vara hemma.

Maaaammaaaaaa!!!

piggelin, täcke & alvedon

Tydligen har hela finlands befolkning bestämt sig för att hembesöka mitt ansikte inatt, varför alla väljer att komma på en och samma gång vet jag inte, men misstänker att det har med min rinnande näsa, knappt prat-möjliga röst och den ettriga febern att göra. Eller så handlar det om hormoner, som vanligt.. Orkar inte bry mig men hoppas de väljer att knallra hem så snart som möjligt, för att se ut som en prickekorv i ansiktet är varken kul eller okej. Som sagt, sjuk är jag och inte lite. Så några få saker jag bör undvika idag är väl att gå till skolan, träna och vistas bland folk. Inget av det har jag tänkt att göra, skööönt. Det jag däremot BÖR göra är följande: vila, leta lite fakta om svenska arbetet, missbruka alvedon, smsbomba min pojkvän, sola och kanske bädda. Nu skall jag sjukanmäla mig till fröken Öberg och sedan leta föda i skafferierna. Tänk på mig idag för jag mår inte bra!

Puss på er!
/L

Gotta vore inte fel

Jag dör nog inte trots allt, min mage känns bättre, jag kan ta djupa andetag igen utan att få kväljningar. Nu sitter jag och grillar mashmallows över ett oljeljus, var det godaste jag kunde hitta i skafferiet. Önskar att jag orkade gå ner till ICA och köpa "rikigt " godis, men inte ens tanken på att min underbara pojkvän jobbar där just nu får mig att gå dit, jag är så jävla lat nu förtiden,  Jag ursäktar mig med att vara gammal tonåring.  ...



/A

AMBULANS TILL KRONOGATAN

Åhh smärta, låt det gå fort! 

För ungefär en timma sen sa jag till Jessica " fan jag kommer få så jälva ont i magen av dom här våfflorna, laktos och gluten allergiker som jag är" ändå har jag tryckt i mig minst 5 st på mindre än 15 minuter. Hungrig som en varg och med ljuvliga och frasiga våfflor inom räckhåll är det svårt att hålla på disciplinen.  Och nu får jag stå mitt kasst,fast  jag funderar allvarligt på att ta på mig ett par jeans istället för dom träningsbyxor jag har nu bara för att få öppna byxknappen och andas ut som man gör ni vet. Det känns som jag dööör!


/alexandra

1a plats!




Imorn klockan 07.00 slår dom upp dörrarna på ICA och jag ska ta mig tusan va den första som köper ett svart mjölkpaket här i Vänersborg, jag ska stå där som en husvangsmorsa i träningsbyxor och täckjacka och invänta securitasvakten!




/ Alexandra

Me & Daddycool



Har ni någonsin skådat några gassigare? hah..

SVART MELLANMJÖLK

Så länge jag kan minnas har jag druckit cirka ett mjölkpaket om dagen, det är någonting med mjölk och mig alltså .. När jag var liten bytte jag alltid happymealcolan på mcdonalds mot mjölk och jag skålade i mjölk på nyår fram tills mogen ålder. Man kan nog nästan säga att jag är mjölkoholist, fram tills idag då beroendet visat sina konsekvenser vilket  har tvingat mig byta ut det gröna mellanmjölkspaketet mot laktosfrimjölk. - Tyvärr.

Men nu läste jag precis att inatt kommer det producerat exakt 2 miljoner svarta mjölkpaket i mellanmjölksform, skälet var nån slags välgörenhet jag inte brydde mig så mycket om , men själva grejen med svart mjölk tyckte jag lät coolt så imorn lägger jag min nykter mjölkoholist-vana åt sidan och står först på ica med ett eget exemplar!  ( Dom har även fått in svensk gurka på ica, men som ni vet, smakar det så kostar det. )


/ Alexandra

Linn rädda mig!


Inatt har jag inte kunnat sova över huvudtaget, det började med att jag trampa på en jäkla studiolampa inatt när jag skulle gå upp och kissa, fick ett stort jävla blodigt sår på foten och sen låg jag och vridde och vände mig fram tills 6.00 då steg jag upp. Den här dagen började usel så nu sitter jag här och väntar på en vändpunkt vilket borde komma när som helst, närmare bestämt 5 minuter då Linn står på tröskeln eftersom vi i vanlig ordning tar sällis till skolan precis osm de senaste 12 åren , och jag litar stint på att denhär stunden idag som alla andra kommer få upp mitt humör några steg eftersom vi brukar ha våra förtroliga samtal om diverse just på morgonen som en bra start, är väldigt mottaglig för skvaller då hehe, eftersom jag räknar med att hon är minst 5 minuter sen så läser jag om blondinbellas morgon medan jag väntar. Säga vad man vill men jag gillar den tjejen ganska mycket numera.



/ Alexandra

L + L


Frågan är, män eller möss?




/L

krig!

Jag kan uppriktigt säga att jag inte är det minsta osäker på att det här kan vara en av de värsta dagarna i mitt liv. Att jag svek Timmy, att min tyska osidosattes pågrund utav att sömnen tog dess plats var inte, tro mig, min vilja imorses.

Efter en kvällsfika med Lottis och Alexandra igår kväll på strandis begav jag mig hemåt för en planerad dusch, öhoh.. ändrade planer. Istället bröt ett jävla kallibalik ut här hemma. Diverse inredningsartiklar och andra föremål flög bokstavligen åt helvete och likaså min mobil. Ett tredjevärldskrig bröt ut med mig och Erik i spetsen och mördartankarna var inte långt borta vill jag lova. Jag somnade på soffan, vaknade upp och sprang som om det vore mitt sista maraton ut till köket för att kolla vad uret stod på. Nio. Min tyska började halv och jag ber om ursäkt Timmy, vi är ju ett team.

Haha nåja, nu skall jag på skattjakt efter mobilbatteriet som spårlöst försvann igår kväll, bland damråttor och andra bakterier hoppas jag att jag överlever!

/L

Domedagen

Idag den 16 mars har det utsatta datumet för projektarbetets slutfas kommit, denhär bloggen skulle egentligen avslutas nu, eftersom projeket är över, men vi båda kommit överens om att med så många läsare och så mycket bra tankar och åsikter som vi har till allt är det nog bäst att vi ändå fortsätter blogga härifrån. Den nya designen känns som ett utmärkt val till början av vår blogg där vi från och med imorn inte längre behöver anpassa våra inlägg efter bedömning eller språkmissbruk, he he he. Fortsätt att läs kära vänner vi känner på oss att det blir en hel del gött i vår!




L n´ A


stress

Ny design och ny vecka. Imorgon skall projektarbets-rapporten vara inne.
En minst sagt stressig vecka framför mig. Good luck chuck!

/L

There is no to morrow

Tycker synd om min kära vännina som ska upp och jobba trots att det är helg, vad ska jag säga ? been there done that. Men inte ikväll, för min del  vankas det 70tal här hemma med Magnus Uggla i högtalarna, rödvin och.... facebook?? Man får ju underhålla sig själv på bästa sätt tills pojkvän och company anländer. Redan nu när jag bara tagit några klunkar utav  La Chasse (enda goda rödvinet enligt mina smaklökar) så känner jag hur tyngden i huvet kommer smygande. Vet att morgondagen inte alls kommer vara specielt rolig redan nu, men de är ett senare problem.  Linn jag lovar att skicka godmorgon sms till dig, det är väl ungefär vid 5-tiden jag ska trilla ut i köket och ta min bakistablett.

04:55

För att undvika tråkigheter här i bloggen med följd av klagomål tänker jag inte yttra mig om gående dygns timmar, förutom att jag för första gången i mitt liv gjort bort mig riktigt, riktigt REJÄLT. Hormoner spökar så håll er borta från mig de närmsta dagarna för att slippa slagsmål av alla dess slag. Överens?
Tillåter mig själv att vara uppe en timma till, sen blir det läggdags.Ni är alla tillåtna och mycket välkomna att skicka ett godmorgon-sms till mig imorgonbitti, 04:55 är en passande tid då det är vid denna tidpunkt väckarklockan kommer skapa tinituss i mina stackars öron. Jobbarhelg, det här bara älskar vi. Inte sant?

/L

Bästisar på Lipz





Alex & Linn




I goda vänners lag

Jag har precis vräkt i mig mat för tio starka män som om det vore deras sista måltid, druckigt ett stort glas med blåbärssoppa och smörjt in min kropp i lotion, en alldeles utmärkt uppladdning inför kvällens bravader! Nu skall jag gå och göra mig iodning lite för att sedan förfesta i goda vänners lag.

Puss på er!

/ L

Vet du Linn?

Du tog orden ur munnen på mig på ett skrämmande sätt. Det är nämligen likadant här hemma, I väntan på att pojkvän ska komma hem brukar jag nämligen gå på skattjakt i kylen. Tyvärr är det inte ens nån ide att försöka gömma de tomma godispappren för jag kommer aldrig undan min polis-pojkvän som vet exakt vad som fanns innan han lämna lyan så där får jag stå skamset med blicken ned i backen, samma visa nästan varje dag. Men man kan väl skylla på att det hör till min eller ah, vår charm?


/ Alexandra*

mys framför svett

Idag hade jag tänkt att lyfta röven från soffan, släppa taget om glasspaketet och pallra mig iväg till gymmet. Tja, gick precis lika dåligt som det brukar göra. Inte alls befinner jag mig på motionspalatset, istället springer jag runt som en gam och letar desperat efter snasket som Erik köpte igår och GÖMDE innan han gick till jobbet! Hur kan han göra så mot mig?! Antar att detta är straffet för alla mina falska löften angående tränandet.. Det är bara att konstatera, jag hatar att träna och jag ääälskar att käka. Därmed sätter vi punkt för mig icke-aktiva liv. Baaaaaad.

/L

No mercy

Denna morgon hade jag bokat in ett välbehövligt möte hos min hudterapeut. Denna helvetiska behandling är allt annat än njutning och lyx, Ingrid är hänsynslös när det kommer till att klämma hål på både det synliga och osynliga som döljer sig i huden. Fingerfärdig som bara den lämnar hon inte mitt ansikte förän det går ton i ton med torgets rödljus. Men känslan efter är däremot underbar. REN! nu är jag helt ren i min hud och trots att jag just nu går runt med väl synliga röda prickar i hela ansiktet så vet jag att när dom försvinner så mår min hud bra. OCh ännu bättre är att lämna kliniken med vetskapen om att det nu dörjer 5 veckor innan jag måste pallra mig dit igen. Bra gjort av mig!



/ Alexandra

tysktalande timmy och linn

Vaknande upp för någon halvtimma sen av något slags terrordåd från min mobiltelefon, som inte alls samtyckte sig med mitt behov att sova bort förmiddaggarna. Timmy låg bakom detta, förövrigt. Så nu är jag uppe, halv tio! Efter att ha satt på en kopp te och tvättat ansiktet skickade jag ivrigt iväg ett sms till min pojkvän med följande text:
"ge förslag vad jag kan hitta på idag!!!!" 
Vilken påhittare! Inte konstigt att jag älskar honom så mycket som jag gör! Haha detta fick jag till svar:
"God morgon min skatt! Du kan träna, lämna in cykeln, ta en skön proemnad, läsa bloggar, överrraska erik, ligga i soffan, leka med en kompis, fika, kolla på en film, onanera, läsa en bok, baka, bada, eller helt enkelt bara lata dig :)"

Haha opps.. Hursomhelst, lämna in cykeln måste jag göra för att undivka ett tredje världskrig mellan mig och far. Jag får nog börja där, vi ses!

little credit, little credit..

All she ever wanted was a little credit! Haaaaaaaaaaaaaallåååååå.. nu behöver jag pengar, i mängder. Orsaken? Jag ranglar runt på tok för mycket ute på nätet för att leta läckerbitar, fresta mig själv till döds och sedan gråta mig till sömns med min urfattiga garderob i baktankarna. Och som vanligt har csn varit elak mot mig ännu en gång och jag h-a-t-a-r det. Csn hetsar i samma tempo som min morfar just nu, de borde definitivt  lugna ner sig lite. Jag har gått i skolan hela mitt liv och tycker det är mer än okej att ta en sovmorgon då och då. Tydligen inte.. På fredag är det iafl klirr i kassan och då blir det varning på stan med Alexandra och Robin. Sen är det bara att börja nedräkningen tills 15april, då är det verkligen KLIRRRRRR i kassan! Lön är det bästa som finns, även om den inte täcker alla mina behov. Sedan borde jag även ta mig i kragen och se över mina alltmer farliga matvanor, inom kort rullar jag fram.. Då får ni mer än gärna spela boll med mig, speciellt Alexandra som gillar boll!

/L



Är det fest eller?

Min pojkvän står för middagen ikväll, och vilket kalas det blir! precis som när man va lite har han festat till det med korv och bröd. Suck,  ibland tror jag att min 25åriga pojkvän närmare bestäm är 5 ..  Fast å andra sidan, vem älskar inte att gå på kalas?



/ Alexandra* 

Ex.

Jag hatar ex. Verkligen allt som har med ex att göra och deras förmåga att skapa nojighet och räddsla. Det är obehagligt att man kan känna en sådan frustation bara genom deras existens. Men min fråga är, vart kommer denna räddlsa ifrån och hur långt är vi beredda att gå för att bli av med den? Det finns inga hot, för ett avslutat förhållande betyder brist på kärlek, omtanke och vilja. Men ändå beter vi oss som småkryp, rädda för att bli nedtrampade. Det är någonting vi alla bär på som ofta får oss att känna en viss osäkerhet. Kan det ha att göra med allt ovetande vi känner? För inte gärna öppnar vi upp hjärtat och berättar om allt vi varit med om, varför och varför inte, hur var och när..
Jag hatar ex för att det är känsligt och för att jag vet att alla jämför sig själva med dessa obehagliga monster. För monster är vad de är, oavsett om de är godhjärtade eller inte.

/L







Vinnarskallar


Någonting som jag absolut inte förstår mig på är sport, varken att titta på eller utföra. Jag brukar skylla på att svettas inte riktigt är min grej, fastän egentligen beror det nog på mitt otroligt dåliga sinne för att förlora.  Eller vafan, helt ärligt jag är LAT !!! jag hatar att sporta, jag hatar att få blodsmak i munnen, känningar av träningsverk tycker jag är pest och pina, att jobba i grupp för att ingå i något som kallas "team-work" får jag nog av  i alla skolarbeten OCH jag tycker det är idiotiskt för att inte säga pinsamt att jaga något så meningslöst som en boll.  Antar att det är mannens sätt att ge utlopp för sina jaktinstinkter som aldrig riktigt försvann sedan neandertalartiden.  MEN visst kan man alltid hitta små guldkorn inom alla kategorier, som tex fotot här nedan. Helt fantastisk bild tagen utav Sandra Hansson. Jag undrar om hon delar mina uppfattningar om sport? 



                                                                            Foto : Sandra Hansson                                              


/Alexandra*
                                     

MORGON MUSIK

God morgon kära läsare!
 
Nu ska jag strax bege mig mot veckans SISTA lektion. Resten av klassen ska nämligen till Franrike denna veckan så jag får ledigt, tyvärr försvinner inte alla skolarbeten för det, men visst är det väl mycket bekvämligare att jobba hemifrån? Vissa dagar känns allt så bra! En sån dag är idag : )

Klicka på den gömda länken nedan för lite härlig morgon musik.


http://www.youtube.com/watch?v=jXG0YMv5Fvk


/ Alexandra

8 mars

Idag vill jag uppmärksamma att det är den internationella kvinnodagen. Tro fan att det satt ett gäng män nån gång under 1900-talet och skrockade om att " en dag kan dom väl åtminstonne få ha"   ... Och sen fick vi ju även rösträtt 1921också det får vi inte glömma!, Vi kvinner alltså,  så visst får jag väl säga att utveckligen går framåt men vafan innebär det att få en enda dag tillägnad det feminina könet? kan man inte jämna ut det lite istället och kämpa för jämnställdhet och sånt där annat trams varje dag. Då tror jag utveckling skulle ske betydligt mycket snabbare.


/ Alexandra.

Varning på stan

Ikväll besöker jag 70talet under förfesten, och tillsammans med en mandarin/chile blir jag till världens lyckligatse människa! Så äkta det någonsin kan bli med Magnus Uggla - varning på stan! Jag älskar det här.

/ L

Min bror & jag

Drömde om min bror inatt, och det var på tiden för honom har jag nästan glömt! Lite läskigt med tanke på att vi krigat i samma hus i hela våra liv, kämpat om den sista oboyen ett x antal gånger och agerat slagskämpar för att vinna tvdossans hjärta och därmed ha fullmakt över tvn många, mååånga gånger! Men vipps där dök han upp i mina drömmar och plötsligt utsattes mina saknar-nerver för ett otroligt arbetspass. Min bror, Joel, befinner sig i Australien sedan 5 månader tillbaka och skall tydligen inte komma hem förens i juli. Han tycks inte gilla sverige, huh? Mycket förstårligt, men nu saknar jag honom och skulle mer än gärna vilja ha honom tillbaka. Skall mejla honom senare tror jag, om han fortfarande har ork till att öppna sin inkorg då mamma och pappa skapat en enorm översvämning där, bra dem mår. Haha.. freakzzzzz.

Snart har jag även en mobil igen, då får ni ringa mig hur mycket ni vill!
Än så länge får ni hålla ut. Speciellt Alexandra.

Puss på er!

/L

Beyond Retro i Göteborg

Beyond retro är en affär som blivit mer och mer välkänd för oss svennar bara senaste året. En cool acessoar från Beyond retro är ganska gassigt om man vill vara lite extra fräck och sticka ut. Denna affär som tidigare endast funnits i Stockholm här i Sverige och utgörs av verkligen ALLTING i klädväg från världens många hörn. Allt man kan tänka sig från maskeradutstyrsel till en helt vanlig t-shirt med reklamloggor.Denna kedja har höjts till skyarna av modemagasin, experter och även oss vanliga dödliga. Nu har denna affär även slagit upp dörrarna i Göteborg, närmare bestämt i Arkaden. Jag tog svängen förbi där idag och måste erkänna att dom har en minatyraffär av den i stockholm och dom  har lyckats uppnå samma galna , undebara känsla som säger  att " imagination that is your creation" vilket jag gladdes över eftersom denna affär speglar nästan exakt mina åsikter om kläder,galenskap och ljuvligheter. Det enda som jag inte riktigt klarar av är lukten av gamla malätna kläder, tyvärr är det ju oundvikligt när affären utgörs av second hand grejor, och när till och med lådor fulla av gamla omaka converse ligger till försäljning så förstår ni kanske vad jag menar, men känslan av gamalt och älskat är ändå äkta.




/ Alexandra*

Pine and apple.


Foto: Simon Kjell.                            

Fruktansvärt härlig porträtt bild på en av mina kära vänner Simon. Visst ser han lite ut som en bortkommen ananas där bland äppleträden?

Surrealistens Konst

Idag har jag mest pluggat och varit lite halv deppig eftersom den plötsliga våren bestämde sig för att vänta ett tag till och tvingar mig att att låta dom nya impregnerade conversen stå kvar i hallen kan jag i alla fall få bjuda på något som vi tidigare inte haft med här i bloggen . Musik! Klicka på länkarna nedan så får du lyssna på en låt som passat åtminstonne min dag alldeles ypperligt. Även videon tycker jag är väldigt fin idag.




http://www.youtube.com/watch?v=o_CBKkFIzOY



Foto: Simon Kjell.


/ Alexandra.

Ett kli(ck)pp!

Har länge velat köpa mig en ordentligt bra kompaktkamera men virrat runt i kameraskogen utan att riktigt hitta rätt. Så jag rådfrågade min kamerakunnige vän och fotograf om vilken kamera som passar Alexandra och hennes krav bäst? Efter en kortare kameralektion kom vi fram till att jag borde köpa mig en Panasonic kompaktkamera ur Lumix-serien. Hela kalaset skulle gå på runt 3000 spänn vilket fick fram farbror Joakim i mig och mina rätt så tomma fickor. Åkte i alla fall till Siba för att titta på kameran.Och jag kan inte minnas när jag någonsin haft sån tur men eftersom det endast fanns 1 exemplar kvar utav just den kameran jag sökte så fick jag den 1000 kr billigare. En riktigt bra affär som inbringade mycket gott humör! och nu ska även jag äta makaroner och köttbullar som Linn gjorde, fast vegetariska då, eftersom jag inte äter kött ( utan några som helst moraliska skäl). Sen blir det bio med pojkvän.

/ Alexandra*

trött..

idag har jag hunnit med följande:

  • vaknat upp brevid mamma i mina föräldras enorma dubbelsäng
  • fått tjugotvåtusen stötar av diverse föremål inne på hotellet
  • ätit 14 köttbullar
  • träffat min sambo som jag inte sett röken av sen i fredagskväll
  • hånat folk med frida under en på tok för lång lunchrast
ganska så lyckad jobbarsöndag, trots allt.
men nu är jag trött.

/L



Män som hatar kvinnor

Eftersom det endast fanns bioplatser på första raden i fredags när "Män som hatar kvinnor" hade premiär stod jag över och har fått vänta ända tills ikväll med att äntligen få se denna filmatisering av boken med samma titel ur millenniumserien skriven av Stieg Larsson. Fastän jag vet att jag förmodligen kommer bli besviken eftersom man aldrig kan göra en hel bok rättvis på cirka 2 timmars videofilm har jag ändå längtat efter att äntligen få se den!

Jag anser att man som svensk nästan har som ansvar att någon gång läsa sig igenom en Stieg Larsson bok men tyvärr vet jag att detta aldrig kommer hända. Jag hoppas däremot att alla känner till  Stieg Larsson, hans omtalade böcker och brinnande intresse för det politiska.  Om inte så har jag skrivit ihop en snabb resumé:

Stieg Larsson som tyvärr avled i hjärtinfarkt 2004. Lämnade efter sig 3 st relativit nya deckare som ingår i hansså kallade Millenniumserie, även en 4e bok var påbörjad men hans familj har valt att inte avsluta den.  Eftersom Larsson och hans sambo Eva Gabrielsson inte var gifta tillföll ingenting utav arvet till henne vilket det har varit en hel del skriverier och debatt om media, framför allt om vem som ska få arvodet på böckerna.MEN! I maj 2008 avslöjades att ett testamente av Larsson hittats, där han testamenterade sina finansiella tillgångar till Kommunistiska Arbetarförbundets (Socialistiska partiets) Umeåavdelning. Testamentet, som inte är bevittnat och därför inte juridiskt bindande, skrevs av Larsson 1977 strax innan han åkte till inbördeskriget i Etiopien.

Först efter sin livstid gjorde man Stiegs verk rättvisa och gav han utmärkelser bland annat till Män som hatar kvinnor för bästa kriminalroman.  Och nu när ni har lite mera utav Stieg Larsson kött på benen föreslår jag att om ni inte har tid att läsa igenom böckerna så ta i alla fall en sväng förbi biosalongen.






/ Alexandra*

RSS 2.0