kurrr...

Hörrenini, banne den själ som upprepar skolgång på lördagar igen, det var en idiotisk idé och alldeles meningslös. Nåja, nu är det närmare fem dagar sedan så jag borde nog tagga ner, på väg men jag släppert iiicke. Det är tur för skolan att det är valborg imorgon så vi får möjlighet till att pusta ut, dricka oss redlösa och återigen pusta ut.. Skolan är som jobbigast nu även om man försöker blunda, men känns som det inte riktigt är tid för det nu. Hursomhelst, redlös full är jag nog den enda som inte skall bli imorgon för jag ska tagga inför 35mils bilkörning till östkusten, närmare bestämt västervik. Vi far på fredag morgon och jag hoppas innerligt att fågeln viskade rätt i mitt öra angående jämförelsen mellan smögen och västervik, tydligen skall staden vara östkustens svar på smögen. Och det vore inte alls dumt, så bikinin får ta plats i resväskan. Vad jag ska göra där var en bra fråga, heeeeeeh.. elr inte så, jag och mina fäder skall hälsa på min storebror och hans flickvän som bosatt sig där av okänd anledning? Vänersborg är ju grejen liksom? Eller? nääääää...

Förörvrigt är jag väldigt mätt, Erik tagga inför sin fotbollsmatch med hundra kilo pasta och likaså jag. För jag ska ju spela match menar jag.. Herre stackars mage.

Även märkt att vi är bowtaa-kassa på att lägga upp bilder här, varför?
jag vet inte..
men det skall bli ändring, i sinom tid.. he he he.
PUSS PÅ ER!
/L

Kära gamla goda tid

Återupplevede 2004 när vi gick våra kvällspromenader från blåsse ner till shell ,  Henry Loyd jackor var populära och man spelade Baby bash och Rihanna.


alex & linn

min bästa vän


MY RICHBITCH  fyller 19 imorgon!!!
Då skall jag överlämna en smarrig prerre, HEH




/L

booowtabullar

Jaa gott folk, jag kan berätta för er att jag idag ätit som en häst och därav min svullna babymage, som i skrivandes stund ligger och vilar på databordet som en annan deg. Där ligger den bra. Heeehh.. Och på tal om deg, idag finns det faktiskt två, för jag håller nämnligen på att baka bullar. Stora och tjocka ska dem bli, som boowta-kanelbullar som ingen kan motstå. Dem ska jag mata Erik med senare när han kommer hem från sin träning, tio ska han få! Sedan ska vi ligga i sängen resten av kvällen och ha ont i magen tillsammans. SSSSSSSSounds good?!

YES!

Puss på er!
/L

Försovning?

Linn ringde precis,

 Linn -  Duu, du behöver inte vänta på mig för jag vakna nyss

Alex - Aha , men ska inte du till första lektionen nu då?

Linn - Nä det är nog ingen ide ..

Då finns det alltså ingen som kan skjutsa mig till skolan och då får jag använda mig utav dom lunkande benen som färdmedel, därav blir jag lite  försenad Anders men jag kommer! 

Skäl till att börja röka?






... Nä kids göre inte, men visst ser det lite classy ut när Charlotte Gainsbourg gör det?!


 - Sitter och mölar i mig en påse chips, och tänker på alla gånger som jag startat mitt nya liv, typ varje måndag.  Det är ett bra sätt att få ett skäl till att klämma i sig ytteligare lite mera chirre.

/ Alex´s

sveriges stolthet!!!!

Foton på Carolina tagna av Fredrik Skogkvist från tidningen Café.
Har ni någonsin, NÅGONSIN skådat någon snyggare människa?!



















/L

Urk!

I morses vakna jag absolut på rätt sida, solen sken in genom springan i persienen och jag var inte det minsta trött fastän klockan inte va mer än runt 8-snåret. Jag och Pontus bestämde oss för att ta en tur till kusten, ni vet så sådär spontant när man bara känner att det här blir en bra dag! Nu en timma senare är det alldeles grådassigt och mulet ute, och mitt humör har väl sjunkigt i samma takt som molen täpper till himlen. Att Pontus bror sitter och hånar mina planer om att ligga på en klippa och sola har en väldigt stor inverkan som gör mig ännu mer förbannad, så jag har bestämt att det nog blir en dålig dag. - I skolan. åhh Trååk!

Men kate är snygg i alla fall!



/ Alex

hold on tight!

So why do you need to go when we’ve just begun?
We got time!
COME INSIDE, COME INSIDE!

bärs&alcazar! LOVEEEEEEEEEEEEE

/L

Jaha, då vet vi det. Japanerna är lika små som de ser ut

Jaa gott folk! Nu är jag äntligen hemma efter ett slavpass på hotellet där jag bland annat rusat in på herrtoaletten för att i nästa sekund se en naken japan och dess japanska lille vän, efteråt spydde jag och illamående kvarstår, trots att incidenten skedde tidigt imorses. Jag vill helst inte tala om det och en fingerfärdig psykolog kommer att bli ett måste i min kamp mot obehaliga syner vid stängda ögonlock och hemska mardrömmar om nätterna. Let's rehab begin!!!

Igår härjade jag och moderjord runt på siba, köpte en till studentklänning så nu har jag två, om jag spiller vill säga.. he he. Nej så illa skall det inte bli, men trivdes inte till fullo i den första jag köpte. Mest pågrund utav att den var vit, och jag hatar färgen vitt och dess tendens att få mig att se ut som casper eller liknande. Nåväl, blont och vitt hör inte ihop enligt mig så en beige fick det bli, om nu det är så mycket bättre. Efter härjandet på siba gick jag med mina föräldrar ut för att äta, mötte sedan upp Erik och Hanna för lite biotime. Imorses ringde klockan punkligt precis vid fem som vanligt, och innan jag far iväg till jobbet han jag även i stora drag bryta några tår på foten, var ungefär så det kändes. Men nu är de små rackarna återställda och mår alldeles utmärkt.

FÖRRESTEN! jojjebojjesnojje svarade på mitt mail häromdagen, och jag grät nästan av lycka. Patetiskt men sant! Han är så saknad så det snart börjar bli löjligt..



number two, the brother of mine :) sugen på att åka utomlands nu.. FEM YNKA KVAR!

Puss på er!
/L

skogens mirakel

Jaaa, nu har jag och alot of kidzzz varit ute i skogen och lekt skogsmullar alt. jägare slash scouter. Kastat kottar, plockat bort skräp och annat skojsigt man gör ute bland ekar och granar. Under promenadens gång ringde även  mors mobil och nu skall jag tydligen få en lilla syster.. jaa.. ni hörde rätt, fast på 12 år. Moderjord är en väldigt snäll kvinna måste jag säga. Visserligen är det bara några helger i månaden, men storasyster har jag aldrig varit så det skall bli intressant.

Idag har jag, förutom vandrat i skogen, lagat tacopaj till mina småkusiner som våldgästat oss under natten och om nån timma skall jag bege mig ner till stan igen till mitt egna hem, så att säga. Ikväll skall jag hetsplugga som bara den, samtidigt som jag förmodligen kommer spy framför datorn en eller två gånger. Jag är så trööööööööött på det. Kan lärarna sluta hetsa? jag är en njutningmänniskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kiiiiiiisssya
L

!

 
älskade vår!

Glad påsk!

Klockan tio imorses knackade påskharen på för att överlämna dessa godingar till påskägg, yummie!  Nu far vi iväg till onsjö för en påsklunch, restrerande timmar av påskafton skall jag spendera i goda vänners lag uppe i öxnered. Utan alkohol men med mycket mat :-)

Ha en bra dag allesammans!

/L


lovely.mom.lovely.mom

Here we go again - mor&jag sitter återigen och mölar i oss diverse godsaker med en aptit så man skulle kunna tro att vi är på smällen. Är vi det? Tveksamt.. Nu skall jag ta tag i fläsket och promenera hem från blåsse, med joels musik i öronen :) han glömde sin ipod här hemma när han åkte och den sätter jag mer än gärna klorna i det första jag får tillfälle. Imorgon blir det varning på stan så se oopp!

Puss på er!

/L

Joel!

Har jag någonsin framstått så här desperat inför min storebror tidigare? Det här kallar jag verkligen för att svälja stolthet. Kunde inte låta bli att skicka iväg ett mejl till andra sidan jordklotet nä jag skymtade min saknade bror på kort från förr-förra somaren.. Jag saknar honom verkligen.

 

"Åh Joel!

Var precis inne på Emelies bilddagbok och snokade lite bland gamla kort, mestadels från eran student! Gud vad jag saknar dig nu Joel, jag vill bara ha hem dig! Trodde aldrig att det kunde bli så tomt, haha. Mitt körkort är på G nu så jag lovar att köra dig vart du vill när du kommer hem! Hur har du det egentligen? Lite måste du väl ändå längta hem? Önska så att du var hemma på min student, det kommer kännas tomt utan dig :( Det är vår här nu och svealand är underbart på våren, inte sant? Jag sätter mitt liv på att det är bättre än Australien ;) kooom heeem.."

 

Nu väntar jag på ett fint svar, där han skriver hur mycket han saknar mig.

 

/L


this is us

Ibland gör små-saker en så otroligt glad. Igår när jag kom hem låg en lapp på soffbordet..
 "Hej min älskling! tryck på play på datorn! fick mig att tänka på dig (mer än vanligt) ses sen, puss!"

keyshia cole, this is us

man blir varm,
i själen.

/L

Big in Japan..






..eller?


/L


sa du te grästörp männar döh?

Idag har jag härjat runt  med saaben i skaraborg som en annan dåre, dödstrött i både fötter och huvud så en myskväll med mor + kex och ost kan inte sitta sämre!

Morsning!
/L


Kör hårt, och snabbt!

Jaa, en rad olika åkommor har ju drabbat mig de senaste, men nu tycks jag se ljuset i tunneln igen och känner mig riktigt pigg igen! Har drabbats av magsmärtor, feber, förskyldningar hit och dit, allmän nedstämdhet osvosv. Men som sagt, back on track är jag igen, som aldrig förr! Idag far jag till Falköping i en hejdundrandesfart då det är just jag som sitter bakom ratten, då brukar det gå undan och idag skall inte bli något undantag. Fort skall det gå. Kom på mig själv i lördags när jag körde hem från Lidköping att jag låg i 130 på 90 väg, men med två sovandes föräldrar kan inget hindra mig, muhaha.. Nu ska jag klä och vackra mig sedan blir det varning på stan fast i bilen, ingen bilkörning utan Uggla. Då dör jag. Puss på er!

SATC2, maj 2010

en lång väntan..

/L

En samling nötter ...

Idag hade vi filosofi-seminarie och alla som känner mig  vet att jag älskar diskussioner i alla dess former framför allt när jag vet att jag alltid har rätt. Och om jag mot förmodan skulle ha fel nån enstaka gång skulle jag aldrig med min envishet erkänna detta. (Varav jag kan förstå att jag ibland kan ses som besserwisser) Hur som helst, att diskutera människors livsöde med bunt klasspolare som i dagens tillfället förvandlas till en samling nötter, lallare , eller what-so-ever  håller mig ännu i denna stund upprörd. Att min filosofilärare sen ignorerade mina försök att få säga några kloka ord ( Alexandra har nog pratat så det räcker för idag) gör mig ännu mer upprörd. Klartext:  Jag är upprörd helt enkelt och funderarar starkt på vem jag ska ta ut min besvikelse på idag så håll sig borta!

Alexandra

RSS 2.0